Monday, May 21, 2012

DAY 24

Assalamualaikum :)
It is almost a month since I left KMS . But still all those memories kept safely in my heart. I do miss all my comrades at KMS , especially my twinkles , my penghuni istana , my 211 members , and of course my bff - Mr.K ecewahhhhhh !

So hari ni buat apa eh? hari ni , pegi Semashur amek sijil SPM . urgh what? pegi Semashur? Kecut sgt hati ni mase melangkah masuk pintu pagar Semashur :( Semua memori suka duka ada je kat dalam minda ni. Honestly , aku rindu je Semashur . aku nak je tadi masuk bilik guru jumpa cikgu , pegi round2 Semashur semua. tapi aku tak kuat . sorry cikgu ! ada yg sy tak jumpa tadi. Heee :/ and ada yg saya nampak tapi tak tegur . Urgh sorry sgt . jahatnya aku -.- aku takut actually nak tegur. Ngeee. apa lah bell. tak baik betul perangai macam tu. Erm. Mohon maaf sgt . banyak kekilafan tadi masa pegi Semashur. Sorry gilaa semua. It's my bad. tapi saya ada sebab tersendiri kenapa buat semua tu. Ampun.

And then , pegi shah alam ! pegi tgk tempat interview semua. and then having lunch at Subway with Ayah :)
Next station home, settlekan resume semua. Pastu tgk hello baby jap. Erm tu je lah hari ni. Nothing special. okaylah letih . Adios. Xoxo

-Amirahbell