Sunday, February 27, 2011

Mula Berniaga :)

Save our world , code 001

Emoticons , code 002

Heart , code 003

Alphabets , code 004

Flower , code 005

New collection(s) , you should have one !

since aku dah resign dari mcd . so im strting to have my own bussiness .
err , simple je , kecik kecik punya berniaga . erm , so hari tu pergi pustaka rakyat
and beli lah macam macam barang handicraft ni . so aku strt dgn buat benda benda alah di atas tu

itu korang if nak order , boleh lah pilih nak jadikan as keychain ke ,
button ke . it's up to you guys , but ada lah harganya :D

RM 1 , untuk satu color dan design by my own .
RM 1.50 , untuk satu colour dan design ikut pelanggan .
RM 2 , untuk dua ke tiga colour dan design by my own .
RM 2.50 , untuk dua ke tiga colour dan design ikut pelanggan .

More to be upload(s) ! bukan setakat buat benda benda di atas ,
akan tetapi , sy juga membuat card card yang di-ilhamkan oleh diri sendiri .

Toodles ! :)

-Amirahbell